Reparatii frigidere in Vaslui

Aveti probleme cu frigiderul, congelatorul sau poate vitrina frigorifica? Atunci aveti nevoie de un tehnician capabil sa rezolve situatia. Mai jos gasiti o lista cu firme sau persoane fizice autorizate sa efectueze reparatii de frigidere in Vaslui, precum si datele lor de contact:

 • numele
 • nr de telefon
 • adresa
 • website
 • email
 • pagina de Facebook

Cele mai frecvente marci de frigidere reparate includ: Ariston, Beko, Daewoo, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Whirlpool.

Service congelatoare, vitrine frigorifice si frigidere in Vaslui
Polar

Adresa: Str. Podul Inalt, nr. 12, Vaslui
Website:
Telefon: 0235 310 985
Email: polarvaslui@clicknet.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/polarvaslui/


Electroterm

Adresa: Str. Republicii, nr. 279, Barlad
Website:
Telefon: 0745-836.375
Email:
Pagina de Facebook:


Service Arctic / Beko

Adresa: Bd. Republicii, nr. 12, Vaslui
Website:
Telefon: 0235 362 013
Email:
Pagina de Facebook:


Frigo Serv

Adresa: Str. Brailei, nr. 43, Focsani, jud. Vrancea
Website: https://reparfrigider.ro
Telefon: 0744 891 072
Email: frigo.serv@yahoo.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Reparatii-Frigidere-Vitrine-Frigorifice-Braila-Galati-1555344134720076/

BP Matic

Adresa: Sos. Pacurari, nr. 55-57, Iasi
Website: http://bpmatic.ro
Telefon: 0743 015 295
Email: office@bpmatic.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BP-Matic-Service-953847324644802/


 
Adaugati o firma de reparatii frigidere pe aceasta pagina! (100 lei/ an)


Atunci cand apelezi la o companie de reparatii frigidere din Vaslui, pentru a evita probleme nedorite, pune cateva intrebari, cum ar fi:

 • De cat timp au afacerea?
 • Sunt asigurati? – in cazul in provoaca daune la casei tale? (Se poate intampla si celui mai bun profesionist);
 • Exista o garantie scrisa cu privire la lucrarile executate si piesele instalate? Cat timp este valabila garantia?

Intreaba daca proprietarul firmei face lucrarile. Gasirea unei afaceri de succes si in crestere, in care proprietarul este cel care executa serviciile, poate fi o provocare, dar vei obtine, de obicei o munca de calitate superioara.

Cere o referinta corporativa. O firma poate lucra in mod repetat cu diversi clienti – agentii imobiliare si agentii de inchiriere, companii de inchirieri electrocasnice, companii de garantie, etc. Acesti oameni au lucrat, de obicei, cu o multime de profesionisti, si pot vorbi cu autoritate asupra a ceea ce face un tehnician bun sau rau.
Nu ezita sa intrebi despre instruirea angajatilor lor. La fel ca in multe alte meserii, lucrarile de mentenanta asupra a frigiderelor si vitrinelor frigorifice de astazi necesita un nivel ridicat de calificare, si o intelegere globala a unei varietati de sisteme mecanice, electrice si electronice.

Sfaturi utile:

 • Elibereaza calea pentru tehnician. Atunci cand tehnicienii firmei de reparatii frigidere Vaslui trebuie sa curete calea spre aparatul stricat inainte de inceperea lucrarilor de service, vor aparea costuri suplimentare. El va avea nevoie de ceva loc in camera pentru a muta aparatul astfel incat sa aiba acces la el.
 • Nu uita de intretinere preventiva. Pastreaza un termometru in frigider si observa temperaturile de functionare, apoi, din cand in cand mai verifica temperatura. Curata aparatul o data la doi ani.
 • Observa munca tehnicianului, si pune intrebari din cand in cand. Cele mai recomandate sunt “unde ai invatat sa faci asta?” sau “de cat timp faci asta?”
 • Gaseste un profesionist intr-o zi linistita. O zi in care nu esti stresat de aparatele stricate.
 • Niciodata nu lasa un aparat in functiune in timp ce dormi sau esti departe de casa. Nu vrei sa fii protagonistul unei din povestile de groaza pe care le mai auzim toti din cand in cand – cu incendii provocate de aparate uitat functionand, de exemplu.
 • Atunci cand tehnicianul lucreaza, cere piesele vechi si intreaba cum si de ce s-au stricat. Cei mai multi tehnicieni sunt fericiti sa explice ce-ul si de ce-ul muncii lor.
 • Din pacate, nu exista nici un standard de excelenta pentru aceasta industrie. In cea auto, exista certificate care indica faptul ca tehnicianul a atins un anumit nivel de expertiza. Au existat incercari de a stabili standarde de certificare pentru tehnicienii acestui tip de aparate casnice in anii trecuti, dar nici unul nu este valabil azi.

Urmand aceste sfaturi ai sanse mai bune sa gasesti o persoana priceputa la reparatii frigidere din Vaslui, si vei evita amatorii sau pe cei care urmaresc sa faca un ban rapid, fara sa fie preocupati de satisfactia clientilor.