Aveti probleme cu frigiderul, congelatorul sau poate vitrina frigorifica? Atunci aveti nevoie de un tehnician capabil sa rezolve situatia. Mai jos gasiti o lista cu firme sau persoane fizice autorizate sa efectueze reparatii de frigidere in Timisoara, precum si datele lor de contact:

 • numele
 • nr de telefon
 • adresa
 • website
 • email
 • pagina de Facebook

Cele mai frecvente marci de frigidere reparate includ: Ariston, Beko, Daewoo, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Whirlpool.

Service congelatoare, vitrine frigorifice si frigidere in Timisoara
Ranitofrig

Adresa: Str. M.O. Tantaru, Nr. 3, Ap. 2, timisoara
Website: http://www.ranitofrig.ro
Telefon: 0724 721 810
Email: info@ranitofrig.ro
Pagina de Facebook: –


Klima Cool SRL

Adresa: Str. Cugir nr. 11, Timisoara
Website: –
Telefon: 0722 567 986
Email: –
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/KlimacoolSrl/


Stetcu Nicu PFA

Adresa: Str. POPA SAPCA, nr. 26
Website: –
Telefon: 0723 278 662
Email: –
Pagina de Facebook: –


PFA Campeanu Aurel

Adresa: –
Website: –
Telefon: 0744762540
Email: aurelfrig@yahoo.com
Pagina de Facebook:

Ilut Frigo Service SRL

Adresa: Strada Dionisie Lintia Nr. 1
Website: –
Telefon: 0256 432 144, 074 426 4243
Email: ilutservice@yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Adaugati o firma de reparatii frigidere pe aceasta pagina! (199 lei/ an)


Atunci cand apelezi la o companie de reparatii frigidere din Timisoara, pentru a evita probleme nedorite, pune cateva intrebari, cum ar fi:

 • De cat timp au afacerea?
 • Sunt asigurati? – in cazul in provoaca daune la casei tale? (Se poate intampla si celui mai bun profesionist);
 • Exista o garantie scrisa cu privire la lucrarile executate si piesele instalate? Cat timp este valabila garantia?

Intreaba daca proprietarul firmei de reparatii frigidere face lucrarile. Gasirea unei afaceri de succes si in crestere, in care proprietarul este cel care executa serviciile, poate fi o provocare, dar vei obtine, de obicei o munca de calitate superioara.

Cere o referinta corporativa. O firma de reparatii frigidere poate lucra in mod repetat cu diversi clienti – agentii imobiliare si agentii de inchiriere, companii de inchirieri electrocasnice, companii de garantie, etc. Acesti oameni au lucrat, de obicei, cu o multime de profesionisti, si pot vorbi cu autoritate asupra a ceea ce face un tehnician bun sau rau.
Nu ezita sa intrebi despre instruirea angajatilor lor. La fel ca in multe alte meserii, lucrarile de mentenanta asupra a frigiderelor si vitrinelor frigorifice de astazi necesita un nivel ridicat de calificare, si o intelegere globala a unei varietati de sisteme mecanice, electrice si electronice.

Sfaturi utile:

 • Elibereaza calea pentru tehnician. Atunci cand tehnicienii firmei de reparatii frigidere Timisoara trebuie sa curete calea spre aparatul stricat inainte de inceperea lucrarilor de service, vor aparea costuri suplimentare. El va avea nevoie de ceva loc in camera pentru a muta aparatul astfel incat sa aiba acces la el.
 • Nu uita de intretinere preventiva. Pastreaza un termometru in frigider si observa temperaturile de functionare, apoi, din cand in cand mai verifica temperatura. Curata aparatul o data la doi ani.
 • Observa munca tehnicianului, si pune intrebari din cand in cand. Cele mai recomandate sunt “unde ai invatat sa faci asta?” sau “de cat timp faci asta?”
 • Gaseste un profesionist de reparatii frigidere intr-o zi linistita. O zi in care nu esti stresat de aparatele stricate.
 • Niciodata nu lasa un aparat in functiune in timp ce dormi sau esti departe de casa. Nu vrei sa fii protagonistul unei din povestile de groaza pe care le mai auzim toti din cand in cand – cu incendii provocate de aparate uitat functionand, de exemplu.
 • Atunci cand tehnicianul lucreaza, cere piesele vechi si intreaba cum si de ce s-au stricat. Cei mai multi tehnicieni sunt fericiti sa explice ce-ul si de ce-ul muncii lor.
 • Din pacate, nu exista nici un standard de excelenta pentru aceasta industrie. In cea auto, exista certificate care indica faptul ca tehnicianul a atins un anumit nivel de expertiza. Au existat incercari de a stabili standarde de certificare pentru tehnicienii acestui tip de aparate casnice in anii trecuti, dar nici unul nu este valabil azi.

Urmand aceste sfaturi ai sanse mai bune sa gasesti o persoana priceputa la reparatii frigidere, si vei evita amatorii sau pe cei care urmaresc sa faca un ban rapid, fara sa fie preocupati de satisfactia clientilor.

Cuvinte cheie: reparatii frigidere Timisoara, reparatii frigidere.