Promovare in site

Daca inca nu ai aflat pana acum,  aceste website este dedicat celor care cauta o firma din domeniul reparatiilor de frigidere, congelatoare sau alte aparate frigorifice. Asta inseamna ca daca oferi un astfel de serviciu, in mod logic ar trebui sa iti doresti sa te afli in catalog pentru a te gasi potentialii clienti. Din fericire, oportunitatea de a fi prezent in catalog este gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe aceasta pagina.

La fel ca si in viata de zi cu zi, unii oameni se vor multumi cu ceea ce au, iar altii vor dori mai mult. Pentru acestia din urma, am pregatit si optiuni de Promovare platita astfel incat sa obtina cat mai multi clienti pentru serviciile lor. Aceste optiuni sunt:

  • publicarea de advertoriale / articole publicitare in sectiunea de Blog;
  • listarea firmei lor intre primele locuri pe pagina localitatii dorite (pozitiile 1,2 sau 3, in limita disponibilitatii);
  • exclusivitate pe pagina dorita (singura firma prezenta);

De asemnea, exista deschidere din partea noastra spre alte variante la care nu ne-am gandit. Pentru aceasta, asteptam sugestiile Dvs – ne puteti contacta aici.