7,044 vizualizari de pagina [din 2 Aprilie 2020]

Aveti probleme cu frigiderul, congelatorul sau poate vitrina frigorifica? Atunci aveti nevoie de un tehnician capabil sa rezolve situatia. Mai jos gasiti o lista cu firme sau persoane fizice autorizate sa efectueze reparatii de frigidere in Ploiesti, precum si datele lor de contact:

  • numele
  • nr de telefon
  • adresa
  • website
  • email
  • pagina de Facebook

Service congelatoare, vitrine frigorifice si frigidere in Ploiesti

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii frigidere aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Ploiesti

Aceasta firma de reparatii frigidere nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bd. Independentei, nr. 26, Ploiesti

Aceasta firma de reparatii frigidere nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Str. Toma Caragiu, nr. 2-4, Ploiesti

Aceasta firma de reparatii frigidere nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii frigidere aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente marci de frigidere reparate includ: Ariston, Beko, Daewoo, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Whirlpool.

Atunci cand frigiderul dumneavoastra se strica, alegerea unei firme de reparatii frigidere Ploiesti adecvate poate parea o provocare majora. Este usor sa faceti greseli in acest proces, mai ales daca va grabiti sa readuceti aparatul la functionare. Din pacate, aceste greseli pot duce la reparatii ineficiente, costuri neprevazute si mai multe batai de cap. Pentru a va ajuta sa evitati aceste capcane, am identificat cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac atunci cand aleg o firma din acest domeniu, si moduri in care le puteti evita pentru a va asigura ca aparatul dumneavoastra frigorific este reparat corect si eficient.

Nu verifica recenziile online

Una dintre cele mai comune greseli este ignorarea recenziilor si a feedback-ului online. Recenziile clientilor anteriori pot oferi informatii valoroase despre calitatea serviciilor unei firme. Ignorarea acestor recenzii poate duce la angajarea unei firme cu un istoric de servicii nesatisfacatoare.

Nu verifica autorizarea si licentele

O greseala majora este sa nu verificati daca acel service de frigidere are toate acreditarile si licentele necesare. Aceste documente sunt esentiale pentru a asigura ca tehnicienii sunt calificati si ca firma respecta standardele industriei.

Aleg cea mai ieftina oferta

Desi pretul este un factor important, alegerea celei mai ieftine firme poate duce la reparatii de proasta calitate. Este crucial sa luati in considerare raportul calitate-pret si sa verificati ce include oferta firmei.

Nu cer un deviz scris

Multi clienti fac greseala de a nu cere un deviz scris inainte de inceperea interventiei. Un deviz detaliat previne eventualele surprize legate de costuri si clarifica ce servicii sunt incluse.

Nu pun intrebarile corecte

Clientii adesea nu pun intrebari esentiale despre experienta firmei, tipurile de piese utilizate sau durata reparatiei. Lipsa acestor informatii poate duce la neintelegeri si la alegerea unei firme nepotrivite.

Neglijeaza garantia serviciilor

Este esential sa verificati daca firma de reparatii frigidere ofera garantie pentru manopera efectuata. Garantia protejeaza clientii in cazul in care apar probleme dupa reparatie, asigurandu-se ca acestea vor fi remediate fara costuri suplimentare.

Nu se informeaza despre timpul de raspuns

Timpul de raspuns al firmei este crucial, mai ales in cazul urgentelor. Alegerea unei firme care nu poate raspunde rapid poate duce la prelungirea timpului de nefunctionare a frigiderului si la pierderi financiare suplimentare.

Ignora echipamentele siĀ  tehnologiile folosite

Tehnologia si echipamentele utilizate de service-ul reparatii frigidere pot influenta calitatea reparatiei. Este important sa verificati daca firma utilizeaza echipamente moderne si tehnologii avansate pentru a asigura o reparatie eficienta.

Nu iau in considerareĀ  serviciile suplimentare

Unele firme ofera servicii suplimentare, cum ar fi intretinerea preventiva sau sfaturi pentru imbunatatirea eficientei energetice a frigiderului. Ignorarea acestor servicii poate insemna pierderea unor beneficii valoroase pe termen lung.

Nu intreaba despre asigurare

Verificati daca firma are asigurare adecvata pentru a acoperi eventualele daune produse in timpul reparatiei. Lipsa asigurarii poate lasa clientii expusi la riscuri financiare in cazul unor accidente.

Nu pun accentul pe experienta specifica

Fiecare model si marca de frigider poate avea particularitatile sale. Alegerea unui atelier de reparatii frigidere care nu are experienta specifica cu modelul dumneavoastra poate duce la diagnosticari gresite si interventii ineficiente.

Neglijeaza termenii si conditiile contractuale

Este esential sa cititi si sa intelegeti toti termenii si conditiile din contract. Acest lucru include politicile de plata, garantiile si obligatiile firmei, prevenind astfel surprizele neplacute pe parcursul colaborarii. Ignorarea acestui aspect poate duce la dispute si la frustrari ulterioare.

Evitarea greselilor frecvente atunci cand alegeti un service este esentiala pentru a asigura o reparatie de calitate si fara complicatii. Prin acordarea de atentie recenziilor, verificarea acreditarilor, obtinerea de devize clare si evaluarea comparativa a ofertelor, va protejati investitia si va asigurati ca aparatul va functiona optim pentru mult timp. Alegerea bine informata a unei firme de reparatii frigidere Ploiesti va va aduce nu doar linistea ca frigiderul este in maini sigure, dar si satisfactia unei decizii corecte care va economiseste timp si bani pe termen lung.