Pentru cei interesati, mai jos puteti afla ideea care a dus la crearea acestui website. Probabil unii dintre Dvs se vor regasi in aceasta mica povestire 🙂

Era o zi calduroasa de Iulie, stateam ascuns in living cu aerul conditionat pornit, pentru ca afara era o temperatura insuportabila – cam 38 de grade. La un moment dat, cand am terminat de creat un fisier Excel, mi s-a facut pofta de o portie de pepene rosu, dulce si rece – gustul ala dupa care salivezi intr-o zi torida. Am fugit la frigider, am luat farfuria pusa cu grija de cu seara dinainte, ai am luat o gura mare cu pofta. Spre surpriza mea, nu era atat de rece pe cat mi-as fi dorit – moment in care mi-am dat seama ca frigiderul meu isi daduse duhul, si e genul de problema care nu o poti ignora, cel putin nu vara – si trebuie sa o rezolvi cat mai rapid.Dar unde poti gasi pe cineva care sa faca reparatii de frigidere? Pe Internet gasesti orice, mai nou, nu? Spre surpriza mea (neplacuta), gasesti destul de greu un service de genul asta online, nu am idee de ce: oamenii care ofera astfel de servicii nu au auzit ca exista Internet, au oricum prea multi clienti si nu mai au nevoie de altii? Cam asta a fost motivul pentru care am decis sa creez acest mic director web cu firme si service-uri de reparatii de frigidere din toata tara, sortate pe orase.

Nu am avut rabdare si timp sa caut tot ceea ce exista, dar pentru cine cauta, am listat suficiente (zic eu), iar daca vreun meserias sau vreo firma vrea sa fie prezent/a in director, nu trebuie decat sa imi trimita un email cu subiectul “Adaugare firme reparatii frigidere” si cu datele pe care le-am listat la fiecare firma (nume, adresa, telefon, website,email, Facebook). Pe pagina principala gasiti o lista cu orasele in care am facut research-ul pana acum.