De ce sa adaugati service-ul Dvs de reparatii frigidere pe ReparatiiFrigidere.net?

1. Trafic consistent, de calitate

ReparatiiFrigidere.net este un catalog online cu service-uri / firme de reparatii frigidere cu o crestere rapida si consistenta a numarului de vizitatori. In acest moment (Februarie 2020), ReparatiiFrigidere.net a ajuns la un trafic lunar de peste 3000 de vizitatori unici / 4000 de vizualizari si tendinta de crestere se mentine. Vasta majoritate a vizitatorilor provin din Google.ro, folosind cuvinte de cautare care denota clar intentia lor de a gasi un service frigidere in orasul lor. De ce sa nu profitati de o parte (mai mare sau mai mica) din acest trafic, pe care sa o transformati in clienti?

2. Imagine de calitate

Ne-am propus sa ajutam firmele de reparatii frigidere atat prin facilitarea obtinerii de vizitatori virtuali, cat si prin crearea unei imagini de calitate pentru fiecare dintre service-urile prezente pe site.

In acest sens oferim pagini de prezentare de cea mai buna calitate, cu un design modern, facilitati multiple, cu incarcare rapida, optimizate inclusiv pentru trafic de pe telefoane mobile sau tablete. Cu ajutorul unei astfel de pagini de prezentare, orice service de frigidere isi poate convinge vizitatorii cu usurinta sa devina clientii sai.

3. Optiuni de calitate

Am investit o multime de efort, timp si idei astfel incat sa va puteti bucura de o multime de optiuni pentru firma Dvs. In mod sigur aveti propriile preferinte cand vine vorba de imaginea afacerii Dvs, si indiferent care ar fi acestea, suntem siguri ca le puteti transforma in realitate cu ajutorul optiunilor pe care vi le-am pregatit.

Cum se inscrie un service nou pe ReparatiiFrigidere.net?

Pentru a inscrie un service pe site-ul ReparatiiFrigidere.net e nevoie sa alegeti o “Pozitie pentru afisarea in lista” si un “Design pentru pagina de prezentare“. In continuare aflati ce este fiecare dintre acestea:

Orice service care este inscris pe ReparatiiFrigidere.net apare afisat in doua locuri distincte:

1) Pe pagina care prezinta lista cu service-uri dintr-un anumit oras. De exemplu, daca oferiti servicii in Cluj Napoca, service-ul Dvs va aparea pe pagina https://www.reparatiifrigidere.net/cluj-napoca/. Pe aceasta pagina apar descrieri sumare ale service-urilor inscrise, fiecare avand un link de “Mai multe detalii”, care duce in Pagina de prezentare a service-ului respectiv.

Pagina care afiseaza lista cu service-uri dintr-un anumit oras este de regula “poarta de intrare” a vizitatorilor care vin din Google pe ReparatiiFrigidere.net, iar service-urile care sunt afisate in partea de sus a listei au de regula cele mai mari sanse sa fie vizitate.

Pentru a va afisa service-ul in aceasta lista, puteti alege intre urmatoarele optiuni:

 • prima pozitie in lista cu service-uri (daca locul este liber)
 • a doua pozitie in lista cu service-uri (daca locul este liber)
 • a treia pozitie in lista cu service-uri (daca locul este liber)
 • ultima pozitie in lista cu service-urile deja prezente.

Vedeti optiunile disponibile pentru afisarea in lista cu service-uri.

2) Pe Pagina de prezentare, unde se poate ajunge accesand linkul “Mai multe detalii” din lista cu service-uri prezentata la punctul 1.

Pagina de prezentare se comporta ca un veritabil website, si poate afisa diverse informatii de interes pentru potentialii clienti, in functie de designul ales.

Vedeti optiunile de design pentru pagina de prezentare.

Pentru proprietarii de service-uri cu spirit de inovatie si care vor cat mai mult pentru afacerea lor, oferim doua optiuni speciale, care sunt descrise mai jos:

Optiune Exit

 • Stergeti listarea unui service concurent de pe website-ul ReparatiiFrigidere.net
 • Mai multi vizitatori pentru service-ul Dvs
 • Se pot sterge doar listari gratuite care nu au abonamente, sau cu abonamente expirate
 • Service-ul sters nu poate fi adaugat pe site cat timp este activ abonamentul Exit
 • Pentru a sterge mai multe service-uri e nevoie de mai multe abonamente de tip Exit

Tarif: 249 lei / an.

Optiune Exclusive

 • Stergeti toate service-urile concurente de pe pagina dedicata orasului Dvs
 • Ramaneti singurul service listat pentru orasul Dvs
 • Pastrati toti vizitatori pentru service-ul Dvs
 • Acest abonament se poate achizitiona doar in anumite conditii
 • Service-urile sterse nu pot fi adaugate pe ReparatiiFrigidere.net cat timp este activ abonamentul Exclusive

Tarif: 999 lei / an.

Momentan, inscrierile in catalogul ReparatiiFrigidere.net sunt inchise

Numarul de firme prezente in catalog este limitat pentru ca service-urile care au ales sa se inscrie sa poata beneficia la maximum de avantajele castigate prin prezenta in acest catalog online.

Periodic, pentru un scurt interval, redeschidem inscrierile pentru a oferi proprietarilor de service-uri de frigidere care vor sa obtina mai multi clienti oportunitatea de a isi inscrie firma in catalogul nostru. Daca doriti sa va inscrieti in lista de asteptare, va rugam completati formularul de mai jos, si veti fi notificat cu 48 de ore inainte despre deschiderea temporara a inscrierilor: