Operati un service de reparatii frigidere? Ati ajuns la concluzia ca neglijati potentialii clienti din Internet, sau pur si simplu nu obtineti atat de multi pe cat va doriti?

Excelent! Inseamna ca ati inceput deja sa cautati noi metode de a ajunge cu datele Dvs de contact in fata utilizatorilor care cauta un service de reparatii frigidere in orasul in care va desfasurati activitatea.

Inscrierea firmei Dvs in site-ul Reparatiifrigidere.net va ofera exact acest lucru: pune firma Dvs in fata celor care cauta servicii de tipul celor pe care le oferiti.Nu trebuie sa ne credeti, doar cautati in Google “reparatii frigidere <oras>” (inlocuiti <oras> cu orasul in care va desfasurati activitatea), si cautati-ne pe prima pagina. Nu mai pierdeti clienti si lucrari in favoarea concurentei, actionati rapid!

Tarifele pentru inscrierea unei firme noi in catalog incep de la 199 lei/ an. Pentru a va adauga firma, va rugam sa ne contactati la telefon 0724.301741, sau sa ne trimiteti un email la contact [at] reparatiifrigidere.net cu subiectul “Inscriere firma” si datele fiscale ale firmei Dvs pentru emiterea facturii.