Reparatii frigidere in Brasov

Aveti probleme cu frigiderul, congelatorul sau poate vitrina frigorifica? Atunci aveti nevoie de un tehnician capabil sa rezolve situatia. Mai jos gasiti o lista cu firme sau persoane fizice autorizate sa efectueze reparatii de frigidere in Brasov, precum si datele lor de contact:

 • numele
 • nr de telefon
 • adresa
 • website
 • email
 • pagina de Facebook

Reparatii congelatoare, vitrine frigorifice si frigidere in Brasov

Reparatii frigidere la domiciliu Brasov

Adresa: Brasov (adresa nespecificata)
Website: https://reparatii-frigidere-bv.ro/
Telefon: 0740 064 502
Email: reparatii.frigidere@yahoo.ro
Pagina de Facebook:


Abil Service

Adresa: Str. Baba Novac, nr. 1, Brasov
Website: http://reparatii-frigidere-brasov.ro
Telefon: 0748 524 308
Email: abil_service@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Abil-Service-458793057533308/


Specialist Frig

Adresa: Brasov (adresa nespecificata)
Website: https://reparatifrigidere.blogspot.ro/
Telefon: 0722592126
Email: marci.ovidiu@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/specialist.frig/


SC Arctic SA

Adresa: Str. Jepilor, nr. 2, Brasov
Website:
Telefon: 0245 605 111
Email:
Pagina de Facebook:


SC Mitrea Prest SRL

Adresa: Str. Zorilor, nr. 8, Brasov
Website: http://www.mitreaprest.ro/
Telefon: 0785 807 310
Email: service@mitreaprest.ro
Pagina de Facebook:


Master’s

Adresa: Str. Libertatii, nr. 144, Busteni
Website: http://mastersservice.ro/
Telefon: 0244 322 990
Email: contact@mastersservice.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MastersService.ro/


PFA Fazakas Bela-Rudi

Adresa: Bd. Brasovului, nr. 36A, Sacele
Website:
Telefon: 0740 064 502
Email:
Pagina de Facebook:


Atunci cand apelezi la o companie de reparatii frigidere din Brasov, pentru a evita probleme nedorite, pune cateva intrebari, cum ar fi:

 • De cat timp au afacerea?
 • Sunt asigurati? – in cazul in provoaca daune la casei tale? (Se poate intampla si celui mai bun profesionist);
 • Exista o garantie scrisa cu privire la lucrarile executate si piesele instalate? Cat timp este valabila garantia?

Intreaba daca proprietarul firmei face lucrarile. Gasirea unei afaceri de succes si in crestere, in care proprietarul este cel care executa serviciile, poate fi o provocare, dar vei obtine, de obicei o munca de calitate superioara.

Cere o referinta corporativa. O firma poate lucra in mod repetat cu diversi clienti – agentii imobiliare si agentii de inchiriere, companii de inchirieri electrocasnice, companii de garantie, etc. Acesti oameni au lucrat, de obicei, cu o multime de profesionisti, si pot vorbi cu autoritate asupra a ceea ce face un tehnician bun sau rau.
Nu ezita sa intrebi despre instruirea angajatilor lor. La fel ca in multe alte meserii, lucrarile de mentenanta asupra a frigiderelor si vitrinelor frigorifice de astazi necesita un nivel ridicat de calificare, si o intelegere globala a unei varietati de sisteme mecanice, electrice si electronice.

Sfaturi utile:

 • Elibereaza calea pentru tehnician. Atunci cand tehnicienii firmei de reparatii frigidere Brasov trebuie sa curete calea spre aparatul stricat inainte de inceperea lucrarilor de service, vor aparea costuri suplimentare. El va avea nevoie de ceva loc in camera pentru a muta aparatul astfel incat sa aiba acces la el.
 • Nu uita de intretinere preventiva. Pastreaza un termometru in frigider si observa temperaturile de functionare, apoi, din cand in cand mai verifica temperatura. Curata aparatul o data la doi ani.
 • Observa munca tehnicianului, si pune intrebari din cand in cand. Cele mai recomandate sunt “unde ai invatat sa faci asta?” sau “de cat timp faci asta?”
 • Gaseste un profesionist intr-o zi linistita. O zi in care nu esti stresat de aparatele stricate.
 • Niciodata nu lasa un aparat in functiune in timp ce dormi sau esti departe de casa. Nu vrei sa fii protagonistul unei din povestile de groaza pe care le mai auzim toti din cand in cand – cu incendii provocate de aparate uitat functionand, de exemplu.
 • Atunci cand tehnicianul lucreaza, cere piesele vechi si intreaba cum si de ce s-au stricat. Cei mai multi tehnicieni sunt fericiti sa explice ce-ul si de ce-ul muncii lor.
 • Din pacate, nu exista nici un standard de excelenta pentru aceasta industrie. In cea auto, exista certificate care indica faptul ca tehnicianul a atins un anumit nivel de expertiza. Au existat incercari de a stabili standarde de certificare pentru tehnicienii acestui tip de aparate casnice in anii trecuti, dar nici unul nu este valabil azi.

Urmand aceste sfaturi ai sanse mai bune sa gasesti o persoana priceputa la reparatii frigidere din Brasov, si vei evita amatorii sau pe cei care urmaresc sa faca un ban rapid, fara sa fie preocupati de satisfactia clientilor.